Wanachi Mega Massager Vibrator Zwart

De Wanachi Mega Massager is een massage vibrator in de kleur zwart van Mega formaat. Hij is niet alleen super groot maar ook super krachtig. Hij werkt op rechtstreekse stroom en heeft een snoer van ruim 2 meter lang.

€ 149,95
Op voorraad
SKU
PD3037-23

Productinformatie:

De Wanachi Mega Massager is een massage vibrator van mega formaat. Hij is maar liefst 43 cm lang en heeft een doorsnede van ruim 11 cm. Wanachi staat bekend om zijn krachtige vibraties, en dat is bij deze mega massager ook het geval. Hij werkt op rechtstreekse stroom via een snoer van ruim 2 meter, wat natuurlijk altijd voor meer kracht zorgt dan een batterij.

De Wanachi Mega Massager is gemaakt van stevig ABS kunststof en de kop is afgewerkt met 100% bodysafe siliconen. De kop is flexibel te bewegen waardoor je kracht kunt zetten en kunt sturen naar waar jij hem hebben wilt. Uiteraard is deze mega massage vibrator bedoeld voor uitwendig gebruik. Hier stimuleert hij als de beste je gevoelige plekjes. Maar hij is ook perfect voor het lostrillen van je vermoeide spieren tijdens een massage.

Hij is voorzien van 10 verschillende vibratie mogelijkheden, die je gemakkelijk kunt verstellen met de knop aan de voorkant. Met de onderste knop zet je de vibrator aan en ook weer uit, en met de bovenste knop verstel je zijn vibratie mogelijkheden. Gewoon blijven drukken tot je je favoriete standje hebt gevonden.

Wil je glijmiddel gebruiken in combinatie met de Wanachi Mega Massager? Dat kan! Zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis zijn niet schadelijk voor deze vibrator. Tijdens het geven van een massage is glijmiddel op siliconen basis een aanrader, want deze blijft lekker lang glad en zacht. 

Maak de kop van de Wanachi Mega Massager goed schoon als je klaar bent met genieten, bij voorkeur met een goede toycleaner. Deze reinigt de Wanachi Mega Massager anti-bacterieel waardoor vervelende infecties worden voorkomen. De Wanachi Mega Massager kan niet in het water doordat hij op rechtstreekste stroom werkt. Wrijf de toy cleaner er dus af met een schone droge doek.

Productinformatie:


Merk: Pipedream

Soort: Massage vibrator

Kleur: Zwart

Materiaal: ABS en Siliconen

Lengte: 43 cm

Doorsnede: 11,4 cm

Vibratie mogelijkheden: 10 verschillende vibratie patronen en snelheden

Waterproof: Nee

Batterijen: N.v.t. (de Mega Wanachi werkt direct op stroom)

Bijzonderheden: Deze Wanachi Mega Massager is een bijzondere massage vibrator doordat hij mega groot is, wel 43 cm hoog! De massage vibrator kan door zijn grootte ook gebruikt worden om bijvoorbeeld verkrampte spieren los te maken. De Mega Massager werkt direct op stroom met de 213 cm lange snoer.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Pipedream
materiaal Siliconen
inhoud ml n.v.t.
Color Zwart
productlijn n.v.t.
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of