We-Vibe Rave Vibrator Paars

De We-Vibe Rave is een g-spot vibrator die zowel op het handvat als met een unieke app te bedienen is. Hij heeft 10 verschillende vibratie patronen, maar op de app kun je ook je eigen vibratie patroon ontwikkelen. Hij is spat-waterproof en USB oplaadbaar.

Productomschrijving:

De Rave van We-Vibe heeft de perfecte vorm om je G-spot op te sporen en op een ultieme manier te verwennen. Hij heeft een lekkere dikke kop waarmee je hem perfect op zijn plek kunt houden. Hij is gemaakt van lekker zacht siliconen materiaal wat ook nog eens 100% body safe is. Siliconen materiaal past zich ook nog eens aan aan de temperatuur met je lichaam waardoor het nooit koud aanvoelt.

De Rave We-Vibe is eenvoudig te bedienen door middel van de drukknoppen op het handvat van de vibrator. Met de middelste knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Door kort op de middelste knop te drukken verstel je zijn 10 verschillende vibratie patronen. Met de + en - knoppen verstel je de intensiteit van de vibraties. Ook kun je de speciale We-Vibe app downloaden waarbij je je eigen vibratie patroon kunt ontwikkelen, en waarmee jij of je partner de Rave We-vibe vibrator kunt bedienen. De App is geschikt voor Apple en Android.

De Rave vibrator is USB oplaadbaar. In slechts 90 minuten laadt je de vibrator weer helemaal op, waarna je er afhankelijk van het gekozen standje tot wel 2 uur lang van kunt genieten. Een handig lampje gaat knipperen wanneer het weer tijd is om de Rave vibrator op te laden.

Glijmiddel kan een prettige toevoeging zijn tijdens het spelen met de Rave van We-Vibe. Het voorkomt vervelende wrijving tijdens het penetreren. Wanneer je een kwalitatief glijmiddel gebruikt kun je zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis gebruiken.

De Rave vibrator is spat-waterproof, hierdoor kan hij ook lekker mee onder de douche. Maak hem na gebruik altijd goed schoon om vervelende infecties te voorkomen. Het beste is dit te doen met een toy cleaner zoals de We-Vibe clean (een ander merk mag natuurlijk ook). Laat de toy cleaner één minuut intrekken en wrijf hem vervolgens schoon met een schone vochtige doek. Je Rave We-Vibe vibrator ligt nu weer klaar voor een volgende keer genieten.

Productinformatie:

Merk: We-Vibe

Soort: G-spot vibrator

Kleur: Paars

Materiaal: Siliconen

Lengte: 19 cmm

Doorsnede: 3,3 cm

Vibratie mogelijkheden: 10 verschillende vibratie patronen en snelheden. 

Waterproof: Spat-waterproof

Batterijen: USB Oplaadbaar

Gratis bijgevoegd: de We-Vibe app waarmee je het product kunt bedienen vanuit de hele wereld

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkWe Vibe
inhoud mln.v.t.
KleurPaars
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
prijs€ 99,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account