Shock Therapy Pleasure Panty

Een string dragen voelde nog nooit zo spannend. Deze string die behoorlijk wat stretch bevat is namelijk te koppelen aan een power unit die de string voorziet van stroom. De inbegrepen power unit is ook als losse stimulator te gebruiken.

€ 69,95
Op voorraad
SKU
PD3724-03

Productomschrijving

De Shock Therapy Pleasure Panty is een wel heel spannende string. Hij heeft een glanzende voorkant van polyester die afgewerkt is met een rijgsluiting. De achterkant is een string met polyester banden die mee rekt zodat hij bijna iedereen past.

Aan de voorkant van de Shock Therapy Pleasure Panty zit een handig zakje waarin je de power unit kunt doen, zodat je je handen vrij hebt om te spelen. De Power unit zorgt voor de extra stimulatie in het broekje. Sluit de power unit aan op de string en zet de power unit op OUT. vanaf dit moment kunt je met de power unit de stroom regelen van zachtjes pulseren naar heftige schokken. Je kunt zowel de sterkte als de ritmes verstellen.

De Power Unit is ook als een losse stimulator gebruiken. Zet hiervoor de power unit op "IN" en koppel de string los. Hij zal je nu een heerlijke electro massage geven, of je geeft de electro massage aan je partner.

Gratis bij de Shock Therapy Pleasure Panty is een zwart glanzende blinddoek inbegrepen. Door deze blinddoek te dragen maak je je electro sex spelletje nog spannender. Omdat je niet ziet aankomen wat er gebeurd maakt het ieder schokje nog intenser.

Om de stroom nog beter te laten geleiden door de Shock Therapy Pleasure Panty is een glijmiddel als bijv de Goldfather een prettige toevoeging. Dit glijmiddel op waterbasis heeft 23 karaats goudvlokjes welke de stroom nog beter zal geleiden. Let op: Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Pleasure Panty

Kleur: Zwart

Materiaal: Polyester, Spandex en Metaal

Batterijen: 3 volt batterij inbegrepen

Bijzonderheden: Shock Therapy Pleasure Panty is een extra spannende string die op intieme plekjes stroom schokjes geeft.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Fetish
materiaal Vinyl
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account