Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit

De Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit is een complete kit met maar liefst 4 verschillende hulpstukken die elk voor een eigen manier van electro stimulatie zorgen. Let op deze set is voor uitwendig gebruik.

€ 199,95
Op voorraad
SKU
PD3725-00

Productomschrijving

De Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit is een mooie startersset met verschillende hulpstukken om eindeloos te experimenteren. De hulpstukken zijn gemaakt van glas en voorzien van elektrodes die de stroom goed zullen geleiden. Ieder hulpstuk zorgt voor een eigen soort sensatie.

De hulpstukken van de Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit zijn gemakkelijk te wisselen, je klikt ze namelijk gemakkelijk op de power unit en je klikt ze er net zo gemakkelijk weer af. Ze geven een mooi paars licht waardoor je er ook in het donker lekker van kunt genieten.

Let op: Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit is voor uitwendig gebruik! Je kunt hem wel op je intieme delen gebruiken zoals de clitoris, maar pas op wanneer je piercings hebt, hier moet je geen electro sex artikelen op gebruiken. Gebruik nooit electro sex artikelen wanneer je hart problemen hebt of bijvoorbeeld een pacemaker. Lees voor gebruik altijd de handleiding.

De Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit bestaat uit:

• De Power unit 

De Power unit is tegelijkertijd een gemakkelijk handvat waarmee je de bijbehorende hulpstukken gemakkelijk kunt sturen. De intensiteit van de stroom schokken kun je gemakkelijk verstellen door aan de onderkant van de power unit aan de knop te draaien. Met een korte draai zet je hem aan en ook weer uit en hoe verder je hem open draai hoe heftiger de schokken worden.

De Power Unit werkt op rechtstreekse stroom door middel van de snoer met een stekker die in het stopcontact gaat.

• Hulpstuk 1 in Kamvorm

Dit hulpstuk voor de Violet wand heeft de vorm van een kam waardoor de schokken lekker worden verdeeld. Ieder stukje van de kam geeft een heerlijk kriebelende sensatie op de huid.

• Hulpstuk 2 de Platte ronde kop

Dit hulpstuk heeft een platte ronde kop waardoor hij gemakkelijk over je lichaam kan glijden. Je kunt hem boven de huid houden de schokjes worden door je lichaam langzaam over genomen.

• Hulpstuk 3 de spitse Punt

 Dit hulpstuk zorgt voor lekkere krachtige schokken. Met het scherpe puntje kun je de stroom gemakkelijk sturen naar de plekken waar jij het optimaal wilt voelen, of waar jij wilt dat de ander het goed voelt.

• Hulpstuk 4 het kleine bolletje

Dit hulpstuk is voorzien van een klein rond bolletje dat de schokjes precies op de juiste plekken brengt. Het hulpstuk zal gemakkelijk over je lichaam glijden.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit

Kleur: Zilver

Materiaal: Metaal en ABS kunststof en glas

Batterijen: N.V.T. hij werkt op stroom

Bijzonderheden: De Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit is een complete starter kit om eindeloos te experimenteren.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
inhoud mlNee
KleurTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
prijs€ 199,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account